NADIA SMEETS. FOTO- & VIDEOGRAAF IN SITTARD, LIMBURG 
 

 

Ben jij klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen? Dan is investeren in professionele video- en/of fotografie een verstandige keus. Tegenwoordig is dat kijkje achter de schermen doorslaggevend voor mensen om gebruik te maken van jouw diensten. Video is het heden en de toekomst.

Waarom kies je voor mij? Dankzij mijn achtergrond in onder andere het sociaal werk beheers ik diverse interviewtechnieken. Ik heb een groot inlevingsvermogen en ook zakelijk zie ik wat belangrijk is voor mensen uit dit zelfde werkveld én daarbuiten. Maar bovenal ben ik een dromer en ik heb ontzettend veel fantasie; creatief bezig zijn is mijn passie. Laat mij jouw verhaal vertellen. 

Bekijk de video's van de ondernemers die jouw voor gingen. Achtereenvolgend: Janneke van Magnolia Coaching & Training voor gezinsprofessionals. Serna van de Rijzende Feniks, lichaamsgerichte psychotherapie. Iris van Paparounas Counseling & Coaching 

Heeft o.a. samengewerkt met:


 

Wat zit er inbegrepen?

 

  • Conceptbespreking alvorens de opnamedag(en)
  • Opnamedag van ca. 6 uur in de studio óf op locatie 
  • Een correctieronde via een beveiligde link 
  • Incl. een licentieovereenkomst voor commercieel gebruik Wat wordt er geleverd?

  • Een videoclip door middel van mijn creatieve visie en jouw wensen gearrangeerd en op kleur bewerkt in Davinci Resolve 17 geschikt voor jouw website en sociale media. 
  • Een 'thumbnail' (omslagfoto) voor Youtube passend bij jouw huisstijl
  • Alle sfeerbeelden (ong.10-30 sec. per clip) uit de video apart geleverd om te gebruiken op jouw website & sociale media. Met de mogelijkheid om meer beelden bij te bestellen die tijdens de opnamedag zijn gemaakt. 
  • Extra bij te boeken: Een 'Branding Fotoshoot'. Samen kijken we tegelijkertijd welke foto's je nodig hebt voor je website & Social media en deze worden op diezelfde dag gemaakt. 
  • Extra bij te boeken: 15/30/60 seconden Social Media filmpjes van het al reeds gemaakte beeldmateriaal met ondertiteling en in eigen huisstijl. Kijk voor voorbeelden op Instagram. 

Neem gerust contact op. Vragen stellen is vrijblijvend en ik denk graag met je mee! 

Nadia Smeets Videograaf Sittard Limburg.

 Wat is een licentieovereenkomst?

Via de wet is het zo geregeld dat het auteursrecht áltijd bij de maker van het beeld ligt: in dit geval ik dus. Auteursrecht houdt in dat jij als opdrachtgever beelden niet commercieel mag gebruiken of mag bewerken. In ieder geval , niet zónder toestemming. Om die toestemming te verlenen bestaat de licentieovereenkomst. Hierin maken de maker en de opdrachtgever afspraken over hoe het beeld mag worden gebruikt. Bijvoorbeeld: toestemming om de foto bij te snijden en/of er tekst overeen te plaatsen. Maar ook naamsvermelding conform de persoonlijkheidsrechten van de fotograaf bij het plaatsen van een foto. Jij als opdrachtgever kan in deze overeenkomst ook jouw eigen voorwaarden aangeven. Bijvoorbeeld: mogen de foto's gebruikt mogen worden voor mijn zakelijke en/of educatieve doeleinden?

De licentieovereenkomst is écht het dróógste stuk van de opdracht. Maar je hebt wel samen de zaakjes mooi op orde om eventuele misverstanden te voorkomen. Het is een professioneel en essentieel begin van de samenwerking.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram